h

Nieuws van de afdeling

5 november 2018

SP Cor wil verantwoording wethouder over achterhouden informatie Kunduz

Ruim voordat de puntjes van de huidige politietrainingsmissie in Kunduz op de i werden gezet, wist Nederland al dat er veel te weinig agenten in Kunduz zouden zijn om op te leiden. Dat wordt duidelijk uit een vertrouwelijke stuk van de Nederlandse ambassade in Kabul waar dagblad De Pers de hand op heeft weten te leggen.

Lees verder
5 november 2018

SP stefan komt met sociaal alternatief

Foto: SP

 De SP presenteertvandaag haar alternatieven voor het Catshuispakket.Terwijldit pakket van CDA en VVD het land enorme schade toebrengt met veelte rigoureuze bezuinigingen in korte tijd, kiest de SP ervoor om deeconomie in 2013 te stimuleren met een investeringspakket van 3miljard euro. Met dit sociale alternatief laat de SP zien datNederland op een sociale manier uit de crisis kan komen.

Lees verder
5 november 2018

SP Aart komt met sociaal alternatief

Foto: geen idee mensen / wist ik het maar

De SP presenteert vandaag haar alternatieven voor het Catshuispakket. Terwijl dit pakket van CDA en VVD het land enorme schade toebrengt met veel te rigoureuze bezuinigingen in korte tijd, kiest de SP ervoor om de
economie in 2013 te stimuleren met een investeringspakket van 3
miljard euro.

Lees verder
5 november 2018

SP Rick wil verantwoording wethouder over achterhouden informatie Kunduz

Foto: Bertje Steigerpijp

De SP presenteert vandaag haar alternatieven voor het Catshuispakket. Terwijl dit pakket van CDA en VVD het land enorme schade toebrengt met veel te rigoureuze bezuinigingen in korte tijd, kiest de SP ervoor om de economie in 2013 te stimuleren met een investeringspakket van 3 miljard euro. Met dit sociale alternatief laat de SP zien dat Nederland op een sociale manier uit de crisis kan komen.

Lees verder

Nieuws per jaar

U bent hier